Sunshine – Sun (via MTV.rs) [Spot/MP3]

Ovog ponedeljka spremili smo duplo iznenađenje za sve fanove grupe Sunshine koji sa nestrpljenjem očekuju nove pesme – premijeru spota za numeru “Sun”, koju možete da pogledate na MTV kanalu od 20:00, ali i da je odmah besplatno i preuzmete sa regionalnih MTV sajtova…

Kako kaže Bane, frontmen benda: “pesma je rađena sa jasnim ciljem da bude puna pozitivnog naboja i jakog motivacionog karaktera. Iskustvo je već mnoge ljude naučilo da u životu nije najbitniji uspeh, kako ćeš “zabadati udarce”, već kako ćeš uspeti da izdržiš udarce svih mogućih vrsta koje život nameće i ići dalje, ići napred! Velika zahvalnost Iskazu za pomoć na tekstu i Atman activu producentu za Sunshine sound.”

Spot je rađen sa 15minutespictures, koji su radili i prošlogodišnji spot za stvar “Nina-nana”, koja je takođe dostupna za besplatan download. Bend je želeo da uradi nešto sasvim drugačije od uobičajenog i odlučili su se na dosta neobičan potez sa storyboard sličicama.

Sunshine je nastao davne 1994. godine iz pepela demo hip-hop benda Green Kool Posse’ koji su osnovali Bane Bojović aka Gymbrowsky i Đorđe Radivojević aka Ramirez, i kao treći član im se pridružuje Nenad Bogojević aka Bogy. Članovi benda su uvek voleli da eksperimentišu sa zvukom i da idu dalje u različitim pravcima, a ovaj najnoviji singl u audio-video formi je još jedan sveži dokaz te tradicije!

Spot mozete pogledati OVDE

Za DOWNLOAD pesme kliknite OVDE

Advertisements
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: